Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 17:30

Ο Παναιτωλικός είναι στο «+3»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» δεν έχουν αποδώσει ακόμη αυτό που μπορούν, ωστόσο η βαθμολογική τους συγκομιδή είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά τους ματς. 

Ο Παναιτωλικός μπορεί και καλύτερα, αυτό είναι κοινά αποδεκτό, αφού πλην του μεγαλύτερου μέρους της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και ορισμένων άλλων χρονικών διαστημάτων, τα «καναρίνια» ως επί το πλείστον έχουν… αδικήσει τους εαυτούς τους. Παρόλα αυτά όμως βρίσκονται στο «+3» σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Τι εννοούμε; Στα αντίστοιχα 6 περσινά τους ματς είχαν συγκεντρώσει 5 βαθμούς, ενώ τώρα έχουν 8. Ας τα δούμε, ενώ κατά προσέγγιση αντί του ΟΦΗ θα τοποθετήσουμε στη σεζόν 2017/18 τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ήταν ο τότε πρωταθλητής της Football League. 

Πέρσι λοιπόν ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο κέρδισε τη Λαμία  (1-0),  παραχώρησε ισοπαλίες σε Ατρόμητο (2-2), Απόλλων Σμύρνης (1-1) και ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό (1-0). Την ίδια στιγμή έχασε τόσο σε Ξάνθη (1-0), όσο και σε Λάρισα (4-2). Το σύνολο 5 πόντοι. 

Φέτος μετρά τις εντός έδρας νίκες με ΟΦΗ (2-1), Λεβαδειακό (2-1), το 2-2 με τη Λαμία που μάλιστα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, ενώ έχασε από τον Ατρόμητο (2-1). Την ίδια στιγμή απέσπασε 1-1 στην Ξάνθη και ηττήθηκε ξανά στον Κάμπο (1-0). Ετσι η συγκομιδή του είναι 8 βαθμοί. 

Αυτόματα στο Αγρίνιο το ταμείο είναι «συν», παρότι δεν έχουν δείξει την πραγματική τους εικόνα.

 

Διαβάστηκε 1452 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.