Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 18:04

Φιλική εξάρα για το «Μεσολόγγι 2008» επί του Ατρόμητου Πατρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φιλική νίκη με σκορ 6-0 για τα Κορίτσια του «Μεσολόγγι» κόντρα στην ομάδα του Ατρόμητου Πατρών το απόγευμα του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Γουλή να δει την ετοιμότητα των νεαρών παικτριών του ένα μήνα περίπου πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής εντός έδρας κόντρα στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, μιας και η ομάδα του Μεσολογγίου ξεκινάει με ρεπό το πρωτάθλημα.

Στα του χθεσινού παιχνιδιού, από δυο τέρματα σημείωσαν οι Μαρκουτσά Δ. και η Βραννά – Τριανταφύλλου Σ., ένα η Γιαννακά Β., ενώ ακόμα ένα τέρμα προήλθε από αυτογκόλ.

Η ενδεκάδα με την οποία παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα του ο Γιάννης Γουλής ήταν: Παναγιωτοπουλου , Παπαδημητρίου Φ., Παπαδημητρίου Κ., Μοκκα ,Γεωργαρα, Κουστα Ε., Παπαδογεωργου Ε., Μπεναρδη, Βρανά-Τριανταφύλλου, Μαρκουτσα Δ., Γιαννακα. Ενώ αγωνίστηκαν και η Φουντούλη, η Ασημάκη, η Τρομπούκη και η Τσώλου.

aitosports.gr

mesologgi-2008

 

Διαβάστηκε 1265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.