Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:02 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 17:58

Παναιτωλικός: Νίκες για Κ19 και Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού συνέχισε την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League κερδίζοντας με 4-2 τον Λεβαδειακό και ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού, προηγήθηκε στο 8’ με τον Νταλακούρα και έκανε το 2-0 με τον Καββαδία στο 43’. Στο επόμενο δίλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ ισοφαρίζοντας, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση και με σκόρερ ξανά τον Καββαδία ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο 49’. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακαδήμας, Νταλακούρας (55’ λ.τ. Τσιαντής), Φυτόπουλος, Φραντζέσκος (84’ Πανταζής), Σκόνδρας, Διγκόζης (64’ Αλομπισάτ), Καββαδίας.

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού στο Emileon επικράτησε επίσης με 4-2 της ΑΕΛ, η οποία προηγήθηκε δύο φορές. Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Τρομπούκης, Κωνσταντόπουλος, πέτυχαν τα γκολ. Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Νταλιάνης (74’ Παπαχρήστος), Γιάκος, Κωνσταντόπουλος, Δήμος, Σκιαδάς, Μπελεβώνης (89’ Λαζαρίδης), Θεοτοκάτος, Καρατσόλης (64’ Λάκκας), Ντούλιας, Τρομπούκης.

 

Διαβάστηκε 1527 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.