Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 21:44

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών - βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Βάλαμε μόνοι μας πίεση στον εαυτό μας

Στη σπουδαιότητα της νίκης (2-1) επί του Λεβαδειακού αναφέρθηκε ο Τραϊανός  Δέλλας στη συνέντευξη Tύπου. Τόνισε ,μεταξύ άλλων,  πως ο πολύ καλός σημερινός Παναιτωλικός στο τέλος μόνος του έβαλε πίεση στον εαυτό του.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια σημαντική νίκη που ήρθε με καλή μπάλα. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο γκολ που ήρθε με τύχη μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το ματς με το πέναλτι του Μοράρ. Από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ και παρά λίγο στο τέλος να δεχθούμε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, θα κρατήσω τα θετικά.

Απ΄το πρώτο λεπτό τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν πολύ το παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια. Το ψυχολογικό κομμάτι όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα παίζει το ρόλο του. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και στη διακοπή μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε βελτίωση.

Θα μπορούσαν οι βαθμοί (οκτώ) να είναι και παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι και λιγότεροι. Ας μη μπούμε όμως σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι και να γίνουμε πιο έξυπνοι. Η χρησιμοποίηση νέων παιδιών ίσως να κοστίζει αλλά ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που επενδύει στα νέα παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση και είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω αντιληφθεί από μεριάς μου ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς εμένα».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το που οφείλεται το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ένα τελειωμένο παιχνίδι το έκανε ντέρμπι, απάντησε:

«Δεχθήκαμε το γκολ από καθαρή απειρία και μόνοι μας βάλαμε μόνοι μας πίεση στον εαυτό μας. Κάτι ανάλογο έγινε και με τη Λαμία. Ποδόσφαιρο όμως χωρίς λάθη δε γίνεται και από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε».

Π.Κ. - agrinionews.gr

Άκης Μάντζιος: Δεν ήταν «ο θάνατός σου η ζωή μου» το σημερινό ματς

Παρά την ήττα ο προπονητής του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος τόνισε πως το σημερινό ματς δεν ήταν καθοριστικό ενώ όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι τόνισε ότι αφού δεν κλείδωσε ο Παναιτωλικός το παιχνίδι, η ομάδα του θα μπορούσε στο τέλος να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Αναλυτικά:

« Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Ο Παναιτωλικός στην κατοχή ήταν καλύτερος αλλά στις προϋποθέσεις για ευκαιρίες ήμασταν καλύτεροι και έλλειπε μια τελική πάσα.

Ο Παναιτωλικός εκτός από μια φάση με ένα γύρισμα του Μαρινάκη και ένα πλασέ νομίζω δεν είχε άλλη φάση.

Μπήκε το πρώτο γκολ και εκεί λίγο χάσαμε την ηρεμία μας και ο Παναιτωλικός είχε ένα τέταρτο που θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα είχαμε και την αποβολή με την αδικαιολόγητη πράξη του παίκτη μου που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες.

Δείξαμε ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάναμε το γκολ και είχαμε τη μεγάλη φάση στο τέλος για να ισοφαρίσουμε. Είναι μια κακή περίοδος για εμάς και η διακοπή θα μας κάνει καλό προκειμένου να επιστρέψουν και κάποια παιδιά που έλλειπαν.

Βγάλαμε ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα ματς εκτός και δύο εντός αλλά δεν ήταν «ο θάνατός σου η ζωή μου» το σημερινό ματς. Είναι μόλις η έκτη αγωνιστική και έχει πάρα πολλά ματς ακόμη το πρωτάθλημα».

Π.Κ. - agrinionews.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 2150 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 10:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.