Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 18:40

Συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια, 8 Οκτωβρίου 2018, Αίθουσα «Τερψιχόρη» Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Mare Magnum – η Μεσόγειος μέσα από την τέχνη”

8 – 12 Οκτωβρίου 2018, Αίθουσα «Τερψιχόρη» Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)

Διοργάνωση: Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

Υπό την αιγίδα:

Υπουργείο Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων, διοργανώνει για το έτος

2018 την 1η Διεθνή έκθεση εικαστικών τεχνών, με τίτλο «Mare Magnum – η Μεσόγειος μέσα από την τέχνη», που θα πραγματοποιηθεί από 8 ως 12 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «Τερψιχόρη» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), Ρηγίλης 1, Αθήνα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 19:00, με μουσική διαδρομή αποτελούμενη από αγαπημένες και δημοφιλείς μελωδίες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που επιμελείται και παρουσιάζει η διεθνούς φήμης συνθέτης και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια με το μουσικό της σχήμα.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και χαίρει της ευγενικής υποστήριξης της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Ρουμανίας στην Ελλάδα, της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κροατίας στην Ελλάδα και της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα.

 

Διαβάστηκε 2326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.