Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 10:58

Μικρές πεζοπορίες του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου κάθε Κυριακή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Κυριακή 14 Οκτώβρη και κάθε Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου προγραμματίζει μικρές πεζοπορικές διαδρομές δροσιάς και χαλάρωσης στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου (δασύλλιο Αγίου -Χριστοφόρου, Αγία – Μαρίνα κα).

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να γνωρίσουν οι πολίτες του Αγρινίου τη φύση και τα μονοπάτια της περιοχής, να περπατήσουν με την οικογένειά τους και τους φίλους τους, να χαλαρώσουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τέλος να περάσουν μια Κυριακή διαφορετική από όλες τις άλλες.

Οι διαδρομές που θα επιλέγονται κάθε φορά θα είναι βατές και μικρής διάρκειας (2 με 3 ώρες), για όλες τις ηλικίες και ορέξεις και θα συνοδεύονται κάθε φορά από κάποια έμπειρα μέλη του Συλλόγου.

Απαραίτητος εξοπλισμός: ένα μικρό σακίδιο πλάτης με απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα (νερό, φαγητό, γυαλιά ηλίου, αντιηλιακή κρέμα, καπέλο, χαρτομάντηλα κα), ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και επίσης όρεξη για περπάτημα και ανακαλύψεις!

Ραντεβού για την πρώτη εξόρμηση την Κυριακή 14 Οκτώβρη και ώρα 9.00 π.μ. έξω από την εκκλησία του παλαιού Αγίου -Χριστοφόρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6947220731: Βασίλης Νταούλης

6944116166: Πηγή Κρικοχωρίτη

Διαβάστηκε 1133 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.