Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 17:58

ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στις Βρυξέλλες για την ξυλώδη βιομάζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε συμβούλους, τεχνικούς της αγροβιομηχανίας, σε υπηρεσίες γεωργικών εφαρμογών, σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, κλπ.

Το ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου uP_running στο οποίο συμμετέχει ενεργά ως εταίρος, διοργανώνει σε συνεργασία με τους UCAB και CIRCE- εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ξυλώδη βιομάζα από αγροτικά κλαδέματα και εκριζώσεις, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης (European Network for Rural Development) στις Βρυξέλλες,  με θέμα «Πώς να υποστηρίξετε τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μια νέα αλυσίδα αξίας με βάση την βιομάζα από αγροτικά κλαδέματα και εκριζώσεις».

Το έργο uP-running προσβλέπει να ξεκλειδώσει το ισχυρό Ευρωπαϊκό δυναμικό των υπολειμμάτων της ξυλώδους βιομάζας που προέρχεται από Αγροτικά Κλαδέματα και Εκριζώσεις και να προωθήσει τη βιώσιμη χρήση της ως ενεργειακή πρώτη ύλη. Το έργο uP-running δομήθηκε με τη φιλοδοξία να είναι το προοίμιο της διεύρυνσης της χρησιμοποίησης του ξύλου των Αγροτικών Κλαδεμάτων και Εκριζώσεων στην Ευρώπη.

Δείτε την ανακοίνωση – πρόσκληση της εκδήλωσης και μια σύντομη περιγραφή ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 2095 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.