Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:36 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 21:36

ΑΕΛ-Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Kαλή η προσπάθεια, θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μίλησε μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, για την προσπάθεια των παικτών του, το τι έφερε την ήττα αλλά και την πίστη που έχει στην ομάδα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Η Λάρισα ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι, αυτό που μας έλειψε θεωρώ ότι είναι η τελική πάσα και το καθαρό μυαλό ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε κάποια αξιόλογη φάση και να βάλουμε γκολ.

Από κει και πέρα η προσπάθεια έγινε, τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ να δουλέψουν πάνω σε αυτό το πλάνο, για δεύτερη φορά μας συμβαίνει να μην παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν δημιουργεί καμία πίεση η τρίτη ήττα, αν η ομάδα παίζει έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

sdna.gr

Φέστα: «Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και πήραν τη νίκη»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των «βυσσινί».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη στο πρώτο του ματς: 

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά. Έδωσαν τα πάντα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα σήμερα και πήραν τη νίκη.

sdna.gr

 

Διαβάστηκε 1715 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 21:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.