Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 00:54

Για πρώτη φορά Γεωργιανοί Παραδοσιακοί χοροί στην Πάτρα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πάτρα θα χορέψει σε ρυθμούς Γεωργίας.

Έρχεται το 1ο ‘’ΑνΤαμωμα Απόδημου Ελληνισμού’’ από τον Ελληνοουκρανικό σύλλογο φιλίας ‘’Φάρο’’

Ο Ελληνοουκρανικος σύλλογος φιλίας ‘’Φάρος ‘’στις 13-10-2018 διοργανώνει το 1ο  ΑνΤάμωμα  Απόδημου Ελληνισμού στο γήπεδο του Απόλλωνα στην περιβόλα . Μια εκδήλωση που ο ‘‘Φάρος’’ θέλει να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη μας . Τα έσοδα από τη εκδήλωση θα διατεθούν στα ιδρύματα της πόλης.

Είναι η πρώτη φορά που ένας σύλλογος διοργανώνει μιας τόσο μεγάλης πολιτιστικής και τουριστικής σημασίας για την περιοχή μας εκδήλωση. Συνήθως τόσο μεγάλης σημασίας διοργανώσεις γίνονται αποκλειστικά είτε από την τοπική αυτοδιοίκηση είτε από το υπουργείο πολιτισμού.

Για πρώτη φορά στην Πάτρα θα χορέψει  το Μουσικό-Χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Κέντρου «ο Καύκασος» σε έθιμα τραγούδια και χορούς από την Γεωργία΄.

 

Διαβάστηκε 1427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα