Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:11 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 22:37

“ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” (νέος διαγωνισμός) για Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Μεταίχμιο, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο «Το στοίχημα» της JENNIFER CRUSIE

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

6927_566

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκείνη ξέρει πως χάπι εντ έχουν μόνο οι ταινίες. Πώς να ελπίζει σε μια ευτυχή κατάληξη άλλωστε όταν ο άντρας που ζήτησε να τη βγάλει για φαγητό το έκανε μόνο και μόνο για να κερδίσει ένα στοίχημα; Βέβαια οφείλει να παραδεχτεί πως ο Κάλβιν Μόρισεϊ είναι κούκλος.
Εκείνος ξέρει πως δεν πρόκειται να δεσμευτεί, ειδικά με μια γυναίκα τόσο γκρινιάρα όσο η Μιν Ντομπς, παρά τα σέξι παπούτσια της και την εξυπνάδα της.
Στο τέλος της βραδιάς που περνούν μαζί είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν.
Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους και έτσι πολύ γρήγορα η Μιν και ο Καλ έχουν να αντιμετωπίσουν: παρεμβατικούς φίλους, έναν ζηλιάρη πρώην, μια αποφασισμένη ψυχολόγο, μια έξαλλη νύφη και περισσότερες ριψοκίνδυνες προκλήσεις απ’ όσες θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν, μαζί με το μεγαλύτερο στοίχημα όλων – την άνευ όρων αγάπη.

Διαβάστηκε 4072 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα