Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:54 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 22:34

“Μέχρι που σε βρήκα” (νέος διαγωνισμός) για Παρασκευή 18 Σεπτεμβίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Ψυχογιός, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ» της ΚΟΡΑ ΚΑΡΜΑΚ

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

mexri pou se vrika

Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ

Καμιά φορά χρειάζεται να χαθείς για να βρεις πού πραγματικά ανήκεις…

Τα περισσότερα κορίτσια θα έδιναν τα πάντα για να περάσουν ένα διάστημα ταξιδεύοντας στην Ευρώπη. Χωρίς ευθύνες, χωρίς γονείς, χωρίς όριο στην πιστωτική κάρτα. Η Κέλσι Σάμερς δεν αποτελεί εξαίρεση. Περνάει φανταστικά… ή τουλάχιστον έτσι λέει στον εαυτό της.

Είναι μοναχική υπόθεση να ψάχνεις να βρεις ποιος πραγματικά είσαι. Ειδικά αν φοβάσαι ότι αυτό που θα ανακαλύψεις δε θα σου αρέσει. Ούτε τα ποτά ούτε ο χορός μπορούν να διώξουν τη μοναξιά της Κέλσι. Ίσως, όμως, να μπορεί ο Τζάκσον Χαντ. Ύστερα από μερικές τυχαίες συναντήσεις, την πείθει να ταξιδέψει με συνοδοιπόρο αυτή τη φορά την περιπέτεια αντί για το αλκοόλ. Με κάθε νέα πόλη και κάθε νέα εμπειρία, το μυαλό της Κέλσι γίνεται όλο και πιο καθαρό και η καρδιά της όλο και λιγότερο δική της. Ο Τζάκσον τη βοηθάει να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες της. Όσο, όμως, μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό της, τόσο συνειδητοποιεί πόσο λίγα γνωρίζει για τον Τζάκσον.

Διαβάστηκε 3914 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 22:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.