Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 17:37

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για πρώτη φορά στον 11ο ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε στον 11ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» τιμώντας το μεγάλο αθλητή και σπουδαίο άνθρωπο Αγρινιώτη Μιχάλη Κούση.

Εξήντα περίπου συμμετέχοντες ,τα γενναία παιδιά, οι γονείς, το προσωπικό, μέλη της Τ.Δ.Ε., φίλοι και υποστηριχτές της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πήραν μέρος στη διαδρομή των χιλίων μέτρων.

«Μια εμπειρία πρωτόγνωρη που ενθουσίασε και ευχαρίστησε τα γενναία μας παιδιά και τους γονείς της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και δίνουν ραντεβού του χρόνου με την υπόσχεση για μεγαλύτερη συμμετοχή. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου και όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση του 11ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης»», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Επίσης, με ανακοίνωσή της, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, εκφράζει τη χαρά της που η σύζυγος του Μιχάλη Κούση και η κόρη του Μαρία, συμμετέχουν και στηρίζουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε περήφανοι που στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έχουμε τη σύζυγο του Μιχάλη Κούση, Καλλιόπη Σούλα καθώς και την κόρη του Μαρία, που στηρίζουν ποικιλοτρόπως το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Κυρίως μεγάλη είναι η συμβολή σε επιστημονικό επίπεδο της κόρης του, Μαρίας Κούση με την επαγγελματική ιδιότητα της γενετίστριας στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης M.I.T.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια του αείμνηστου Μιχάλη Κούση.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1484 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.