Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:05 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 14:08

Ξεσήκωσε το Μεσολόγγι ο Ηλίας Βρεττός (Δείτε Φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για 2 ώρες χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να τραγουδάει ο Ηλίας Βρεττός  ξεσήκωσε κάθε ηλικίας κάτοικο της πόλης του Μεσολογγίου που βρέθηκε στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Μεσολογγίου στο χώρο όπου είναι ο εκθεσιακός χώρος της 3ης Αναπτυξιακής  Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών Μεσολογγίου.

Γεμάτος ενέργεια ο ταλαντούχος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός ερμήνευσε δικά του τραγούδια αλλά και άλλων τραγουδιστών .Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει και να τραγουδάει μαζί με τον τραγουδιστή

Την συναυλία άνοιξε η τραγουδίστρια Μαρία Γιαννακά με παραδοσιακά τραγούδια.

Την 3η Αναπτυξιακή  Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επισκέφτηκαν χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι περιηγήθηκαν στα περίπτερα των εκθετών .

Απονομή βραβείων από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Νίκο Καραπάνο στους μικρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου και της Πρέβεζας για την παρουσίαση που πραγματοποίησαν το απόγευμα στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Την Κυριακή τελευταία ημέρα της έκθεσης το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

21:30

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

onairnews.gr

 

Διαβάστηκε 1695 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.