Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:13 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 14:02

Ο Αγρινιώτης Κωνσταντίνος Σταμούλης κέρδισε για δεύτερη φορά τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» (Δείτε Βίντεο + Φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή πρωταθλητών του στίβου πραγματοποιήθηκε ο 11ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος προς τιμήν του Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 9.00 π.μ. από τη θέση Βαριά (Δογρή) Τριχωνίδας. με διαδρομή Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου – Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη και Τερματισμό στην  Πλατεία Δημοκρατίας όπου  οι Αγρινιώτες υποδέχθηκαν  με χειροκροτήματα τους δρομείς.

Νικητής του Ημιμαραθώνιου είναι ο Κώστας Σταμούλης της ΓΕΑ με χρόνο  1:10:23 , 2ος  ο Κώστας Τουσσέ Σ.Δ.Υ Αγρινίου με χρόνο  1:13:33  και 3ος ο Κώστας Γκελαούζος με χρόνο 1:16:28.

Στις γυναίκες 1η η Νίκη Μπουκουβάλα Σ.Δ.Υ Αγρινίου με χρόνο 1:36:46, 2η η Μαρία Κούση  02:08:40 και στην 3η θέση τερμάτισαν η Ελένη Βαλαβάνη και η Θοεδώρα Βλάχου με χρόνο 02:17:32.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Αγρινίου, παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη Κούση, βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν ο Ευφραίμ Μπέτσης, Νεκτάριος Μπέτσης (ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ),οι αθλητές της ΓΕΑ  Κώστας Σταμούλης, Νίκος Σταμούλης, Ηλίας Αυφαντόπουλος, Χρήστος Τρομπούκης, Παύλος Μπεκούλης, οι αθλητές του ΘΗΣΕΑ Χριστόφορος Καλλιφώνης, Δήμητρα Σωτηρία Μπιτσικώκου, Αρετή Τσίγκα, Ρωμαλέα Μεσυνδιάνου, Ελένη Γιαμαλάκη και η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πάτρας Μαρία Σεφεριάδου. Τιμητικό βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Αγρινίου στην οικογένεια του πρόωρα χαμένου αθλητή  Φώτη Πλευρίτη.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε την οικογένεια του Μιχάλη Κούση αλλά και τους συναθλητές του για την παρουσία τους στην εκδήλωση και υπογράμμισε ότι η πόλη θα συνεχίσει να τιμά τον σπουδαίο Αγρινιώτη αθλητή: «Σήμερα τιμούμε τον κορυφαίο Έλληνα δρομέα μεγάλων αποστάσεων και τον μεγαλύτερο σύγχρονο μαραθωνοδρόμο της χώρας. Τον Αγρινιώτη Μιχάλη Κούση. Το οφείλουμε ως παρακαταθήκη  στο μεγαλείο της ψυχής του.Δεν αρκεί το ΔΑΚ να φέρει μόνο το όνομα του.Θα τοποθετήσουμε   την προτομή του Μιχάλη Κούση στην είσοδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Στη μνήμη του επιβραβεύουμε το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της πόλης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βραβεύσω παιδιά που μας χάρισαν δυνατές συγκινήσεις τη χρονιά που πέρασε».

Η Μαρία, κόρη του Μιχάλη Κούση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές με την ευχή ο θεσμός να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης οι πρωταθλητές στίβου Χρήστος Παπαχρήστος και  Κώστας Γκελαούζος

kousis (3)

kousis (11)

kousis (13)

kousis (12)

kousis (6)

kousis (7)

kousis (8)

kousis (9)

kousis (10)

kousis (10)

kousis (5)

kousis (11)

kousis (1)

kousis (3)

kousis (5)

kousis (2)

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1979 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 14:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα