Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 01:22

Αγρίνιο: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για προγράμματα που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προκρίθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο, για προγράμματα που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα οποία προκρίθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. «Ιδιαίτερα το πρόγραμμα της εξωστρέφειας είναι εξαιρετικό και μπορούν να το εκμεταλλευτούν επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας. Περιλαμβάνει δράσεις που έχουν ως στόχο την βελτίωση της παραγωγής της κάθε επιχείρησης, δηλαδή από έργα υποδομών μέχρι και έργα που θα βοηθήσουν την εξωστρέφεια της κάθε επιχείρησης» δήλωσε στη «Σ» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής.  

Πρόκειται για την δεύτερη εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο, καθώς η προκήρυξη για τα προγράμματα έτυχε να «βγει» εντός του καλοκαιριού με αποτέλεσμα η ενημέρωση των επιχειρηματιών του νομού να είναι δύσκολη.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ήδη προχωρά με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον ΕΦΕΠΑΕ στην προκήρυξη νέων προγραμμάτων έτσι ώστε να κλείσει όλος ο κύκλος των περιφερειακών προγραμμάτων τα οποία αφορούν την επιχειρηματικότητα. «Σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να γίνουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις για νέα προγράμματα τα οποία επίκεινται» τόνισε ο κ. Τσιχριτζής.

Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν στη συγκεκριμένη ενημερωτική εκδήλωση είναι συγκεκριμένα: 

-«Εξωστρέφεια- Διεθνοποίηση Μ.Μ.Ε.»

-Ενίσχυση σχεδίων έρευνας ανάπτυξης καινοτομίας στους τομείς προτεραιότητας της RIS3

-«Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» -Ενεργειακές Εφαρμογές

– Αγροδιατροφή.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

ekdilwsi-mikromesaies-epixeiriseis (2)

ekdilwsi-mikromesaies-epixeiriseis (3)

ekdilwsi-mikromesaies-epixeiriseis (4)

ekdilwsi-mikromesaies-epixeiriseis (5)

ekdilwsi-mikromesaies-epixeiriseis (6)

ekdilwsi-mikromesaies-epixeiriseis (1)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1518 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.