Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 17:06

Πάνω από 35 ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα βρείτε πληροφορίες

Περισσότερες από 35 θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα σε επιχειρήσεις ή σε ιδιώτες στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ζητούνται, μεταξύ άλλων, γυμναστές, υπάλληλοι για ρεσεψιόν ξενοδοχείου και για περίπτερο, ψήστες, μάγειρες, βοηθοί κουζίνας, φαρμακοποιός, αισθητικός, τηλεφωνήτριες, άτομα για λάντζα καταστημάτων, γραφίστας, τεχνίτης κουφωμάτων αλουμινίου, σερβιτόροι, πωλητές, delivery, barista κ.λπ.

37 εκπαιδευτικοί για ιδιαίτερα μαθήματα

37 εκπαιδευτικοί, κάθε βαθμίδας και ειδικότητας, αναλαμβάνουν ιδιαίτερα μαθήματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ…

Δεκάδες μικρές αγγελίες για γκαρσονιέρες και διαμερίσματα προς ενοικίαση

Πάνω από 118 διαμερίσματα και γκαρσονιέρες θα βρείτε σε αυτή την έκδοση της “Αναγγελίας”. Διαμερίσματα και γκαρσονιέρες ιδανικά για φοιτητές και αναπληρωτές καθηγητές…

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στην έντυπη έκδοση της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (21/9) στα περίπτερα όλου του Νομού πλην της Ναυπάκτου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2113 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.