Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 16:45

Το Σάββατο 22/9 παραδίδεται στην κυκλοφορία η Μικρή Περιμετρική της Πάτρας – Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθεί την εξέλιξη των κυκλοφοριακών δεδομένων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το  Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14.30, παραδίδεται στην κυκλοφορία το έργο της Μικρής Περιμετρικής, που αλλάζει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης των Πατρών.

Ήδη ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διευκόλυνση των πολιτών και τη διευθέτηση της κυκλοφορίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την Τροχαία Πατρών, με στόχο τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της Μικρής Περιμετρικής.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των κυκλοφοριακών δεδομένων, και θα παρεμβαίνει, όπου και όταν χρειάζεται, ώστε η λειτουργικότητα του έργου να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, πολίτες και φορείς που εκτιμούν ότι δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυκλοφορία, μπορούν να απευθύνουν τις επισημάνσεις τους στην Περιφέρεια, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: miniperimetriki@pde.gov.gr. Τα μηνύματα θα κατηγοριοποιούνται, θα αποστέλλονται στις συναρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνονται οι πολίτες για την εξέλιξη.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στις 14.30 του Σαββάτου (22/9) θα εισέλθει στην Μικρή Περιμετρική από την είσοδο Ταμπαχάνων. Θα περάσει από το τεχνικό εξόδου και θα κατευθυνθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, όπου θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

 

Διαβάστηκε 1988 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.