Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:32 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 15:12

Ευρείες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο ο 11ος  Ημιμαραθώνιος   αγώνας δρόμου «Μιχάλης Κούσης» , αποστάσεως 21,1 χιλιομέτρων . Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί στη Δογρή Τριχωνίδας.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αλλά και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δ. Παπαευθυμίου   ελήφθη απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ειδικότερα, την Κυριακή 23/09/2018 θα ισχύσει:

α)   απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 08.30  έως 11.00  στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγρίνιο και  εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών.

β)  σταδιακή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή  εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, στο τμήμα της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου από την χ/θ 7+850 (Καινούργιο) έως την   Βαρειά  στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θέρμο, από ώρα 08.30  έως την  11.00΄   .

γ)  σταδιακή ακινητοποίηση των οχημάτων σε όλο το μήκος της Επαρχιακής οδού Παναιτωλίου – Καινουργίου και την εκτροπή τους μέσω παρακαμπτήριων οδών, από ώρα 09.30  έως  11.30

δ)  εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Ε. Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον Κόμβος Παναιτωλίου  έως την χ/θ 63+950 (είσοδος παραδρόμου)στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο από ώρα 08.00  έως την  12.00 .

ε)  απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ιωάννινα, στο τμήμα αυτής από την χ/θ 63+950 (είσοδος παραδρόμου) έως την συμβολή των   δημοτικών οδών Χ. Τρικούπη και Μ. Κατράκη,  από ώρα 08.30 έως την  12.00 .

στ)  απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το μήκος της  δημοτικής οδού Χ. Τρικούπη και στις οδούς περιμετρικά της Πλατείας Δημοκρατίας από   08.00  έως 12.30.

ζ)   απαγόρευση σταθμεύσεων σε όλα τα ανωτέρω τμήματα των οδών από ώρες 06.30  έως 12.00 .

Η  λήψη επιβαλλομένων μέτρων   ανατέθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου. Ωστόσο τα χρονικά διαστήματα, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Επισημαίνεται πως οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις σχετικές  διατάξεις  του Κ.Ο.Κ..

 

Διαβάστηκε 1564 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.