Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:52 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 10:21

Ο Δήμος Αγρινίου στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ενδιαφέρον των  επισκεπτών της 3ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου  προσέλκυσε  το περίπτερο του Αγρινίου.

Ο Δήμος  μετέχει με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, την Διεύθυνση  Πολιτισμού και την Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου, την Διεύθυνση Τοπικής Αγροτικής Παραγωγής και το Τμήμα Τουρισμού ενώ το παρών στο Μεσολόγγι  έδωσαν τοπικές επιχειρήσεις με τα προϊόντα τους.

Στην ανάγκη διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Επιβραβεύουμε  και συμμετέχουμε σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και δίνουν την ευκαιρία σε ντόπιους επιχειρηματίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου προχωράμε  σε κοινές προσπάθειες, κοινές δράσεις, οι οποίες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Μάλιστα οι δύο πόλεις θα προχωρήσουν σε αδελφοποίηση  στις επόμενες Εορτές Εξόδου. Η 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου  είναι ένας θεσμός  που εδραιώνεται και συμβάλλει στην προώθηση αξιόλογων προϊόντων και υπηρεσιών. H παραγωγική  ανασυγκρότηση είναι το στοίχημα που δεν πρέπει να χάσουμε. Ας αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής. Ας επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό. Η επιτυχία έρχεται όταν λειτουργείς και σκέπτεσαι με εξωστρέφεια».

 

Διαβάστηκε 2346 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 00:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.