Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 17:41

Με λάμψη αστέρων (φωτο) το 1ο Ευρωπαϊκού Τουρνουά FootVolley στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σ/Κ (22-23/9/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η καρδιά του Ευρωπαϊκού Footvolley θα χτυπάει στο Αγρίνιο, με τη διοργάνωση του 1ου Ευρωπαϊκού Τουρνουά στη χώρα μας. Για την ενημέρωση του κοινού πραγματοποιήθηκαν δύο συνεντεύξεις Τύπου. Η πρώτη στο Emileon, στο Αγρίνιο, στην οποία ο πρόεδρος της «Footvolley Greece 2001» Μαρτσέλο Ντα Κόστα, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Γεράσιμος Μπελεβώνης, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χριστίνα Σταρακά, ο παλαίμαχοςποδοσφαιριστής και νυν αθλητής του Footvolley Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης της περιοχής για τη διοργάνωση και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, στην οποία επίσης παραβρέθηκαν η κυρία Σταρακά και οι κύριοι Ντα Κόστα και Μπελεβώνης. Στο πάνελ ήταν και ο πρόεδρος της ΚΟΠΕΡ Τζώρτζης Γκαρμπολάς, που είναι χορηγός της διοργάνωσης. Το παρών έδωσαν και μίλησαν στους δημοσιογράφους, ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος που θα αγωνιστεί, ο διακεκριμένος Έλληνας αθλητής Footvolley Γιάννης Τσιούρης, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός που θα παρουσιάσει το Τουρνουά και η Κατερίνα Στικούδη που θα παρουσιάσει μουσικοχορευτικό σόου στον τελικό της διοργάνωσης. Το συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Χριστόγλου.

agrinio-sports.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 1334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.