Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:04 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 17:26

A.O. Aγρινίου: Επανέρχεται δυναμικά στο ποδόσφαιρο (Συνέντευξη Τύπου Παρ. 21/9/2018 21:15 στο Ξενοδοχείο IMPERIAL)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλαθλοι θυμούνται τις μεγάλες δόξες του ΑΟ Αγρινίου στο ποδόσφαιρο που, παρότι στην σκιά του Παναιτωλικού, είχε καταφέρει να φτάσει ψηλά στις Εθνικές Κατηγορίες και (το σημαντικότερο) να αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές της περιοχής. Αυτή η ποδοσφαιρική ομάδα θα αναβιώσει, υπό την αιγίδα του μπασκετικού τμήματος το οποίο μεγαλουργεί τα τελευταία χρόνια.

ao agriniou

Η διοίκηση της ομάδας θα δώσει Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 21:15 στο Ξενοδοχείο IMPERIAL με θέμα τη δημιουργία ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες σ’ αυτήν την προσπάθεια θα υπάρξει η συστράτευση καταξιωμένων ποδοσφαιρικών διοικητικών παραγόντων του Αγρινίου. Όπως πληροφορούμαστε να λάβει μέρος στο προσεχές πρωτάθλημα (2018-2019) της Β΄ Κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας, στην θέση του ΠΑΟ Αγρινίου.

sportait.gr

 

Διαβάστηκε 1343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.