Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 16:55

Επιστημονική ημερίδα για τη νοηματική γλώσσα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής και το Σωματείο Κωφών / Βαρηκόων ΝΔ Ελλάδας,  οργανώνουν επιστημονική ημερίδα, στο πλαίσιο της  Παγκόσμιας Ημέρας της Νοηματικής Γλώσσας.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στην Αγορά Αργύρη και ώρες 10:00-14:00, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Δυτική Ελλάδα επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Με τη Νοηματική Γλώσσα συμμετέχουν όλοι».  Καταξιωμένοι επιστήμονες θα αναφερθούν σε  ιατρικά θέματα, την κουλτούρα, την εκπαίδευση των κωφών και την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής για τη  νοηματική γλώσσα.

Ο εορτασμός της  Παγκόσμιας Ημέρας της Νοηματικής Γλώσσας, σηματοδοτεί την έναρξη των δράσεων και των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Εβδομάδα Κωφών που εορτάζεται από 23 ως 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστηκε 1026 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.