Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:35 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 14:50

Συνάντηση στην έδρα της Φιλαρμονικής Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την πορεία αναδιοργάνωσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης» ενημερώθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, κατά την επίσκεψή του στην αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου που θα φιλοξενήσει τα μέλη και θ’ αποτελέσει την έδρα της.

Η ενημέρωση έγινε από τον Πρόεδρο Αναστάσιο Σκαρμούτσο και την Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Π.Κ. Σπ. Χολέβα, τον μαέστρο Δημήτριο Τσιάντα και τον κ. Δημ. Παππά.

Η αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με αποθηκευτικούς χώρους για την προστασία των μουσικών οργάνων, ενώ σύντομα θα παρουσιασθεί ολοκληρωμένη και η νέα στολή. Παράλληλα έχει γίνει συντήρηση του βοηθητικού εξοπλισμού, ενώ προχωρά και η διαδικασία εγγραφής νέων μελών. Για το λόγο αυτό,  σήμερα  στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων  του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα γίνει η παρουσίαση του νέου ενημερωτικού εντύπου.

«Στην ολοκλήρωσή της η Δημοτική μας Φιλαρμονική θα έχει μια νέα αναβαθμισμένη εικόνα και δυναμική παρουσία. Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, συνεχίζει την μακρά της παράδοση» σημειώνει σε δήλωσή του ο Νίκος Καραπάνος.

 

Διαβάστηκε 1144 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.