Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:54 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:26

Αγρίνιο: «Γιορτή του Αθλητή». Πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 11ου Ημιμαραθώνιου δρόμου «Μιχάλης Κούσης» (Σαβ 22/9/2018 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην  οδό Αναστασιάδη 1 (πρώην ΤτΕ),  θα πραγματοποιηθεί η «Γιορτή του Αθλητή»  στο πλαίσιο του 11ου Ημιμαραθώνιου δρόμου «Μιχάλης Κούσης», τον οποίο διοργανώνει ο  Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους “ΓΕΑ”, «ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80» και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου,   υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.  

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν  Αγρινιώτες αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα κατά το έτος 2017 ενώ θα τιμηθούν οι πρωταθλητές στίβου Χρήστος Παπαχρήστος, Κώστας Γκελαούζος και Μοσχούλα Μανούσου.

 

Διαβάστηκε 1402 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.