Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:24

Συμμετοχή της Ένωσης Δήμων της Grecia Salentina στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με την συμμετοχή παραγωγικών φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στην διοργάνωση, θα συμμετέχει επίσης Ιταλική αποστολή με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της Grecia Salentina Fabio Tarantino, συνοδευόμενο από τον Luigi Orlando, Διευθυντή του Γραφείου Προστασίας και Προβολής της Ελληνικής Μειοψηφικής Γλώσσας, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού επίσης της Grecìa Salentina. Συμμετέχουν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Nuova Koinè», του Δήμου του Castrignano dei Greci , Fernando Pensa και Antonio Chirilì, φέρνοντας μαζί τους παραδοσιακά προϊόντα  τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στον χώρο που έχει  παραχωρηθεί εντός του περιπτέρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Τα εγκαίνια της 3ης  Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποιούνται σήμερα ώρα 7.00 το απόγευμα στο χώρο του Λιμανιού.  Θα μεταδοθεί δε μέσω διαδικτύου στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCgPvhpT87Jlgd9kb2NhKl9w

 

 

 

Διαβάστηκε 1133 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.