Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:34 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 10:27

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου: Δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης Δυτικού Προβλήτα Αντιρρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προκηρύχθηκε ανοιχτός δημόσιος διαγωνισμός μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ Τ.Κ. ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΔΕ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ)», συνολικού προϋπολογισμού 124.000,00 €.

Θυμίζουμε ότι το ΔΛΤΝ μετά την εκπόνηση της μελέτης αποκατάστασης του Δυτικού Προβλήτα Αντιρρίου έλαβε όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις για την έγκριση του έργου. Μετά τις εγκρίσεις το ΔΛΤΝ υπέβαλε φάκελο του έργου στο Υπουργείο Ναυτιλίας για  χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018.

Το έργο σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διεύθυνση Λιμενικών & Κτιριακών Υποδομών εντάχθηκε στο ΠΔΕ με τίτλο :  «Αποκατάσταση παραλιακών υφιστάμενων κρηπιδωμάτων ΤΚ Αντιρρίου Δ.Ε Αντιρρίου» με προϋπολογισμό 124.000,00 ευρώ .

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ κ. Φραγκος Αντώνιος σκοπός μας είναι η άμεση υλοποίηση του έργου καθώς ο Δυτικός Προβλήτα παρουσιάζει σοβαρά και χρόνια προβλήματα, τα οποία πλέον μπορούν να διορθωθούν εξασφαλίζοντας την ασφάλεια στη Ναυσιπλοΐα.

 

Διαβάστηκε 1572 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 10:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.