Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 12:02

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Ρούλα Πούλιου από το Μεσολόγγι 2008

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ρούλα Πούλιου αποτελεί από χθες παίκτρια του ΠΑΟΚ. Το Μεσολόγγι 2008 ανακοίνωσε την παραχώρηση της. Την συνεχάρη για τη μεταγραφή της και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008:

«Το Μεσολόγγι 2008 ανακοινώνει τη μεταγραφή της διεθνούς ποδοσφαιρίστριας μας Γρηγορίας (Ρούλας) Πούλιου στον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε να συγχαρούμε την Ρούλα για το βήμα που κάνει στην καριέρα της αλλά και να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή. Γέννημα, θρέμμα του Μεσολόγγι 2008 .,έδινε πάντα το 100% των δυνατοτήτων της για το καλό της ομάδας και εκτός από τα αγωνιστικά της προσόντα διακρίνεται για το ήθος, την πειθαρχία της ,την σεμνότητα της και την αγωνιστικότητα της και αποτελεί πρότυπο αθλήτριας.

Τέτοιες ποδοσφαιρίστριες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει με χαμηλούς τόνους, σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο της, να παίξει ποδόσφαιρο στο πιο ψηλό επίπεδο».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η Ρούλα Πούλιου!

Θεσσαλονίκη, 14/09/2018

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ρούλα Πούλιου, η οποία θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 18χρονη (γενν. 2000) μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν με την ομάδα Μεσολόγγι 2008, έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων και Νέων Γυναικών, ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Η αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την προηγούμενη ομάδα μου και τον προπονητή για την άψογη συνεργασία και, επιπλέον, την Διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο μετράει πολλούς τίτλους και θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να συνεχίσουμε την ιστορία με την κατάκτηση τίτλων».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Πηγή: aitosports.gr

 

Διαβάστηκε 1883 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.