Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 12:25

Αγρίνιο: Η ομάδα ακορντεόν μάγεψε το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία μαγική βραδιά…!

Ποιος είπε ότι αυτός ο λαός παραιτήθηκε; Ποιος είπε ότι «δεν γίνεται τίποτα»; Ποιος είπε ότι «κανείς δεν κάνει τίποτα»; Ποιος λέει ότι «όλα τέλειωσαν»;

Η ομάδα Ακορντεόν της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου μάγεψε το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/9/18) στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες των παιδιών της ομάδας, η… μαεστρική σκηνοθεσία της Μαίρης Τσιρώνη και τα κείμενα του Παντελή Φλωρόπουλου ενθουσίασαν το κοινό που συμμετείχε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στα τεκταινόμενα του έργου.

Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα του ΔηΠεΘε ήταν συγκινημένος. «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο», έλεγε ο ένας στον άλλο. Έτσι μιλούσαν όλοι. Κι άκουγες ένα κόμπο, ένα λυγμό συγκίνησης στο λαιμό τους… Καταχειροκρότησαν δε όλα τα παιδιά για την απίστευτη παρουσία τους επί σκηνής.

Δυο νέα παιδιά, η Ερμιόνη Μπάδα και ο Ανδρέας Φούκας, μπροστά από την ορχήστρα μιας ομάδας παιδιών με ακορντεόν κι ένα μπουζούκι, πήραν με τη φωνή τους το κοινό και το φτερούγισαν στα ουράνια.

Ήταν μαγεία…

Τα ονόματα των παιδιών που χάρισαν αυτή την αξέχαστη βραδιά με το ακορντεόν τους είναι: Βασίλης Χαμαλέτσος, Κωστής Κατσακιώρης, Δημήτρης Σκόνδρας, Δημήτρης Λανόπουλος και Ευθυμία Μηλιώνη. Επίσης ο Ταξιάρχης Μηλιώνης (μπουζούκι) και η Μαριλένα Ευστρατίου (κρουστά).

Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του 2ου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει το ΔηΠεΘε Αγρινίου από 5 έως 29 Σεπτεμβρίου (βλ. ΕΔΩ το πρόγραμμα).

agriniovoice.gr

Δείτε φωτογραφίες (Γιάννης Γιαννακόπουλος):

 

Διαβάστηκε 2291 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 17:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.