Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 00:09

Stand Up Comedy @ THE WALL (Σαβ 15/9/2018 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτό το Σάββατο 15/09, στις 21.30, ανεβαίνουν στη «σκηνή» του εναλλακτικού καφέ μπαρ THE WALL, τρεις τύποι της διπλανής πόρτας (Αλέξανδρος, Θανάσης και Κώστας), για μια βραδιά αστείρευτου γέλιου. Σχολιάζουν την καθημερινότητα και μιλούν για τα προβλήματα, το σεξ, τα ζευγάρια , τον πολυπολιτισμό, τα αθλητικά και ότι άλλο θέμα προκύψει από την επικαιρότητα φέρνοντας γέλιο με νοσταλγία μαζί.. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις στο κωμικό τους πιάτο.και οι συνεχόμενες ατάκες και μιμήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μπόλικος αυτοσχεδιασμός και ανατροπές χαρακτήρων σε μία αμφίδρομη σχέση που χτίζεται με τον θεατή, τον κάνει να ξεφεύγει να γελά και να συνδέεται με τους χαρακτήρες.

Stand up Cοmedy παράσταση στο THE WALL με τους Αλέξανδρο Τσουβέλα, Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Παπαγεωργίου, την καλύτερη ομάδα παραγωγής γέλιου!!

THE WALL cafe bar (Μεσολογγίου & Δημάρχου Παπαιωάννου)

Έναρξη 21.30, είσοδος 5€

Τηλέφωνο κρατήσεων : 6972561674

 

Διαβάστηκε 2058 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 09:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.