Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 14:48

ΑΣΕΠ: Έρχονται νέες προσλήψεις μονίμων σε Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό και Εθνικές Αρχές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο προγραμματισμός της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες», (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.), για την ενίσχυση, σε προσωπικό, των συγκοινωνιακών φορέων (Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός).

Όπως αναφέρει στο workenter στέλεχος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., το επόμενο διάστημα θα εκδοθούν προκηρύξεις που θα αφορούν στην επιλογή μονίμων υπαλλήλων.

Θα προσληφθεί, κυρίως, προσωπικό δύο ειδικοτήτων:

  • ΔΕ Τεχνίτες
  • ΔΕ Μηχανοδηγοί

Η ίδια πηγή -παρότι τονίζει ότι «η διαδικασία βρίσκεται σε πρώϊμο στάδιο»-, επιβεβαιώνει πως η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. είναι (σχεδόν) έτοιμη να αποστείλει το σχετικό αίτημα στο ΑΣΕΠ.

Επίσης, υπό διαμόρφωση βρίσκεται ο τελικός αριθμός των θέσεων. Το βέβαιο είναι, πάντως, ότι οι ανάγκες, ιδίως στο Μετρό, διακρώς διευρύνονται «ενόψει των επεκτάσεων των γραμμών εντός του 2019 (τρεις ακόμη σταθμοί)».

25 μόνιμες θέσεις στην Αρχή Συντονισμού Πτήσεων

Στο πλαίσιο του νομοσχεδίου «Θέματα υδατοδρομίων, αστικών οδικών μεταφορών και λοιπές διατάξεις», που προωθήθηκε πρόσφατα στη Βουλή, δημιουργούνται 25 νέες μόνιμες θέσεις στην Αρχή Συντονισμού Πτήσεων.

Από τον συνολικό αριθμό των θέσεων οι δύο θα καλυφθούν από νομικούς.

Πατήστε εδώ για το νομοσχέδιο – Δείτε το άρθρο 51.

workenter.gr

Διαβάστηκε 1941 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία