Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:43 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 11:25

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου όπου παρέστη στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο κ. Παπαναστασίου ευχήθηκε καλή στους πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες:

 «Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα. Ευχή όλων μας, γονέων και εκπαιδευτικών, είναι να κάνουμε αυτή τη χρονιά όσο το δυνατόν πιο δημιουργική και αποδοτική.  Καλωσορίζω τους μαθητές και τις μαθήτριες που έρχονται για πρώτη φορά στο σχολείο, τα «πρωτάκια μας», και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι το σχολείο θα είναι η μεγάλη τους οικογένεια. Δική μας υποχρέωση, ως Δημοτική Αρχή, είναι να φροντίσουμε να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον και βέβαια, στο βαθμό που οι συνθήκες  επιτρέπουν, να βελτιώνουμε τις υποδομές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σε αυτά τα ιστορικά σχολεία της πόλης, μετά από πολλά χρόνια, έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις. Καταφέραμε να ανακατασκευάσουμε τα γήπεδα ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται σε ένα ασφαλές και αισθητικά αρμονικά περιβάλλον. Ήδη έχουμε δρομολογήσει την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σύγχρονης τεχνολογίας. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις. 

Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και κάθε γονέα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους».

Διαβάστηκε 1764 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.