Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:57 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 14:18

Τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας στη ΔΕΘ και στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φωτογραφία από το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 83η ΔΕΘ και στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων «Η Ελλάδα στο πιάτο μας», ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Η κα Σταρακά με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε Κ. Μητρόπουλο επισκέφθηκε περίπτερα επιχειρηματιών ενώ στο περίπτερό της ΠΔΕ παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π.Τσιχριτζής.

«Η Έκθεση είναι μια σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των αγροδιατροφικών μας προϊόντων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα από την Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία που χαρακτηρίζουν το διατροφικό πρότυπο της περιοχής μας», αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1615 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.