Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 17:05

Παναιτωλικός: Ο Μοράρ απειλεί τον Καμαρά!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βλαντ Μοράρ έκανε δυναμικό μπάσιμο στο φετινό πρωτάθλημα, σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε με τον ΟΦΗ. Ο Ρουμάνος έφτασε τα 11 γκολ στη Super League και έγινε ο τέταρτος με διψήφιο αριθμό τερμάτων στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μοράρ έχει 11 γκολ σε μόλις 26 συμμετοχές. 11 γκολ έχει πετύχει με τη φανέλα του Παναιτωλικού ο Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά σε 38 συμμετοχές.

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι στα δυόμιση χρόνια που έπαιξε με τον Παναιτωλικό σημείωσε 14 γκολ, συμμετέχοντας σε 64 αγώνες.

Στην κορυφή παραμένει ο Ανρί Καμαρά με 16 γκολ σε 65 συμμετοχές, σε τρεις σεζόν που φόρεσε τα κυανοκίτρινα παίζοντας στη Super League.

Ο Μοράρ εκτός από πρώτος σε ευστοχία, είναι και ο πρώτος από τους εν ενεργεία παίκτες του Παναιτωλικού που μπορεί να ξεπεράσει τον Ανρί Καμαρά, ακόμα και στο φετινό πρωτάθλημα! Θέλει άλλα 6 γκολ να αφήσει στη δεύτερη θέση των σκόρερ τον… σούπερ Ανρί. Εκτός αν τον προλάβει (μοιάζει απίθανο) ο άλλος… Καμαρά, ο Αλχασάν, που ήρθε πριν λίγες μέρες στην ομάδα.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1411 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.