Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:13 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 14:53

Aγρίνιο: Την Τρίτη ο Αγιασμός ενάρξεως του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για το σχολικό έτος 2018-2019, που διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο τελείται υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και κατόπιν σχετικής αδείας του Δήμου Αγρινίου και ειδικά της κυρίας Μαρίας Σαλμά, αρμοδίας για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως.

Ο αγιασμός θα τελεσθεί στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, όπου θα διεξάγονται και φέτος τα μαθήματα . παρακαλούνται να παρευρεθούν όλοι οι μαθητές που εγγράφηκαν με τους γονείς τους, ώστε να λάβουν το πρόγραμμα των μαθημάτων που θα αρχίσουν κανονικά από την επόμενη ημέρα του αγιασμού (Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου).

 

Διαβάστηκε 1580 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.