Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:19 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 13:34

Όλα έτοιμα για το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου (Κυρ 9 – Δευ 10/9/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» που διοργανώνετε από τον Α.Ο. Αγρινίου Κυριακή 9/9 και Δευτέρα 10/9 και τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή μίλησε με τον κο Περικλή Γερμανό πρόεδρο του Α.Ο. Αγρινίου καθώς και με την κα Ανθούλα Μακρή υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου που θα βοηθήσει στην διοργάνωση.

image 05

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου κος Περικλής Γερμανός μας δήλωσε:

"Ο Α.Ο. Αγρινίου διοργανώνει για πρώτη φορά το Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» για φιλανθρωπικό σκοπό, Κυριακή 9/9 και Δευτέρα 10/9. Τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» (Σύλλογος Γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες) και παρόμοια διοργάνωση δεν έχει ξαναγίνει στο Αγρίνιο. Συμμετέχουν ομάδες όπως: Απόλλων Πατρών (Α Εθνική Κατηγορία) μια ιστορική ομάδα στο χώρο του μπάσκετ. Ο ΟΙΑΚΑΣ Ναυπλίου που ευελπιστεί σε άνοδο στην Α Εθνική και μια νεα δύναμη στο μπάσκετ ο ΠΑΣ Γιάννενα «ΒΙΚΟ».

Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο να συνδράμει και να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια, να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει το παρών. Θα γίνουν ωραία παιγνίδια και εκτός των άλλων θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Νεκτάριου Σαπλαούρα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Νεκτάριος Σαπλαούρας (πατέρας της Μαργαρίτας) ήταν ο προηγούμενος προεδρος του Α.Ο. Αγρινίου, συγκεκριμένα πριν πέντε χρόνια. Ηταν μια οικογένεια η οποία ήταν στον Α.Ο. Αγρινίου είτε ως παίκτες (ο Νεκτάριος και ο Θανάσης Σαπλαούρας) είτε ως παράγοντες. Τιμούμε λοιπόν στο πρόσωπο της κόρης του Νεκτάριου που έφυγε πρόωρα κάνοντας αυτό το τουρνουά διότι η Μαργαρίτα ήταν ένα κορίτσι το οποίο λάτρεψε την ομάδα και ήταν πάντα από κοντά όχι μόνο στα εντός έδρας αλλά και στα εκτός. Οφείλω να προσθέσω ότι πριν φύγει απ’ την ζωή ζωγράφισε και μια ζωγραφιά για την ομάδα της καρδιάς της όπως την ανέφερε.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια. Το εισιτήριο έχει συμβολική τιμή 3 € και είναι προσιτό σε όλους."


image 02

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κα Ανθούλα Μακρή μας δήλωσε:

"Η ακτίνα εθελοντισμού θα συμμετάσχει στο 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» που διοργανώνει ο Α.Ο. Αγρινίου και θα γίνει στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου, Κυριακή 9/9 και Δευτέρα 10/9/2018. Η διοργάνωση γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό καθότι όλα τα έσοδα θα πάνε στο σύλλογο «ΦΛΟΓΑ» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες).

Η ακτίνα εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά και να υποστηρίξει την προσπάθεια."


 

Πρόγραμμα τουρνουά:

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου

17:00 Συνέντευξη διοργανωτών
17:30 Παρουσίαση ομάδων
18:00 Πρώτος αγώνας μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ και ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ θα
ακολουθήσει στις
20:30 ο αγώνας μεταξύ Vivechrom AO ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

12:30 Συνέντευξη τύπου προπονητών των ομάδων
17:00 Μικρός τελικός
19:00 Μεγάλος τελικός
20:30 Τελετή λήξης.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 5225 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033