Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 13:10

Τα αποτελέσματα για το επικουρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της 6ης ΥΠΕ-Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) τα αποτελέσματα  για τις προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας.
 

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα διαδικασία είχαν όσοι κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά κατηγορία και κλάδο. Στη νέα διαδικασία δεν μπορούσαν να συμμετέχουν όσοι, έχουν υπερβεί το 65 έτος της ηλικίας τους, και κατέχουν άλλη θέση ως επικουρικό προσωπικό ή υπηρετούν ως προσωπικό σε Τοπική Μονάδα Υγείας (Τ.Ο.Μ.Υ.)

Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία δεν αφορά προκήρυξη θέσεων, αλλά καταγραφή των προτιμήσεων των υποψήφιων, ώστε οι φορείς σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική τους κατάσταση να αντλήσουν προσωπικό από τους ηλεκτρονικούς πίνακες υποψηφίων που θα προκύψουν.

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους παραπάνω καταλόγους με κριτήρια και μοριοδότηση ανάλογη με αυτή του ΑΣΕΠ. Τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν : προϋπηρεσία σε Δομές Υγείας, με αυξημένη μοριοδότηση για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ανεργία καθώς και κοινωνικά κριτήρια όπως τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% κτλ.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ εντός 15 ημέρων (λήξη ημερομηνίας υποβολής ένστασης 21/9/2018).  Επισυνάπτεται πρότυπο ένστασης.

ΕΝΣΤΑΣΗ – ΑΣΕΠ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΔΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΔΜ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΠΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΤΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

6ηΥΠΕ_Συγκεντρωτικά_Αποτελέσματα_ΥΕ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1743 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία