Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:49 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 01:57

Προπονητής στην Εθνική Ομάδα KICK BOXING ο Κακαρέλης Νίκος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον  δάσκαλο του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελη Νικο όπου θα μεταβεί με όλη την εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing που θα γίνει στην Ιταλία στις 16-23  Σεπτεμβρίου .

Ο προπονητής  του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ θα είναι για μια ακόμη χρονιά ο μοναδικός που θα εκπροσωπήσει το Αγρίνιο σε εθνική ομάδα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους Έλληνες αθλητές  στην μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου  εφήβων --νεανίδων --παίδων --κορασίδων .

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι και το μοναδικό αναγνωρισμένο  και οι αθλητές που θα διακριθούν μπορούν να περάσουν άνευ εξετάσεων σε όποιο Πανεπιστήμιο θέλουν . Η ΠΟΚ θα έχει 150 αθλητές - πρωταθλητές στην αποστολή τους . Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι της WAKO και είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο στο χώρο του kick boxing .

Στην εθνική θα συμμετέχουν και 6 πρωταθλητές Ελλάδος απο το Αγρίνιο, όλοι απο τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου είναι οι :

Φλωροσκουφης Παναγιώτης

Καλτση Φαίη

Μεσυνδιανου Ρωμαλέα

Παπαθανασιου  Γιώργος

Τσιλικη Μαριάννα

Καραδήμας Παντελής

Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται  καλή επιτυχία σε ολη την εθνική ομάδα.

Διαβάστηκε 1513 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 13:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.