Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:05 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 23:19

Ηλεκτρονική διαβούλευση σχετικά με τη ρύθμιση θεμάτων εμπορίας και διακίνησης των ακτινιδίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου προς δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, σχέδιο Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τη ρύθμιση θεμάτων εμπορίας και διακίνησης των ακτινιδίων.

Το Σχέδιο περιλαμβάνει τεχνικές λεπτομέρειες ελέγχου τήρησης των εμπορικών προδιαγραφών ποιότητας σε νωπά ακτινίδια σύμφωνα με την ενωσιακή και εθνική νομοθεσία και ιδίως ως προς τις ελάχιστες απαιτήσεις ωρίμασης των ακτινιδίων, όπως αυτές ορίζονται στον Εκτελεστικό Καν. (ΕΕ) 543/2011, για κάθε στάδιο διακίνησης και εμπορίας τους στην εγχώρια αγορά, εξαγωγών/εισαγωγών προς/από τρίτες χώρες και αποστολής/παραλαβής προς/από την Ε.Ε.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί τους ενδιαφερόμενους μέχρι την Παρασκευή 14/09/2018 και ώρα 15:00 να καταθέσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους επωνύμως ΕΔΩ.

Στα πλαίσια της διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07/09/2018 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Βεροιόπολις (Βέροια) ανοιχτή συζήτηση στην οποία θα παρευρεθεί και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Νίκος Αντώνογλου.

Διαβάστηκε 2045 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία