Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 17:21

Α.Ο. Αγρινίου: Οι δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου μετά το φιλικό αγώνα με το Γ.Σ. Ακράτας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Διαμαντάκου μετά το φιλικό με το Γ.Σ. Ακράτας.

Αναλυτικά:

Ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν. Δεν έχει φυσικά καμία σημασία το αποτέλεσμα και η νίκη. Εμείς θέλαμε να δούμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει αυτό το 20ήμερο, σε τι βαθμό τα έχουν αφομοιώσει οι παίκτες. Ήταν πολύ καλό και σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί αρκετά και έχει υψηλούς στόχους στη Γ΄ Εθνική. Μας βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι βρήκαμε αξιόλογους αθλητές απέναντί μας. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα φιλικά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και είναι απλά μία εικόνα, η οποία για να έχει αξία, πρέπει να έχει συνέχεια. Και η συνέχεια μπορεί να έρθει μέσω της δουλειάς στην προπόνηση και της βελτίωσης κάθε μέρα που περνάει.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα έχουμε το τουρνουά για τη Μαργαρίτα, που όλοι περιμένουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη της. Καλούμε κοντά μας όλο το μπασκετικό, και όχι μόνο, κοινό της πόλης να έρθει στο γήπεδο. Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι θα είναι δύο τεστ ακόμα πιο δυνατά, τα οποία θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο και τα οποία αποτελούν μέρος της προετοιμασίας της ομάδας, έτσι ώστε μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, που θα είναι με τη Νίκη Βόλου εκτός για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Κλείνοντας επαναλαμβάνω ότι δεν έχουν καμία σημασία τα αποτελέσματα στα φιλικά, δε γίνεται κανείς πρωταθλητής φθινοπώρου ή χειμώνα και εμάς μας ενδιαφέρει στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Και γι΄αυτό χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά.

Διαβάστηκε 1171 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.