Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:05 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 21:38

Η Γιάννα Φαφαλιού μετά από πολλά χρόνια ξανατραγουδά στο Αγρίνιο σε συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γιάννα Φαφαλιού ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, κατάγεται από την Χίο, έχει σπουδάσει και ψυχολογία και την απολαύσαμε πρόσφατα στην συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα το Σάββατο 1/9/2018 στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων AGRINIO MUSIC FLY IN 2018. Η Χρύσα Σπαή μίλησε μαζί της μετά το τέλος της συναυλίας για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

image 12

Τι έχετε να μας πείτε για την σημερινή εκδήλωση;

Ξανάρχομαι στο αγαπημένο μου Αγρίνιο, μετά από πολλά χρόνια, καθότι τότε τραγουδούσα εδώ για δύο χειμερινές σαιζόν (συγκεκριμένα στην ΚΕΝΤΙΑ) και χαίρομαι πολύ για αυτό. Ηταν η εποχή που ήμουν φοιτήτρια και σπούδαζα στην Φιλοσοφική Αθηνών στο Καποδιστριακό ψυχολογία που μάλιστα μέχρι πρότεινος την ασκούσα και σαν επάγγελμα ώσπου με κέρδισε ολοκληρωτικά το τραγούδι.

Συνδέεται η ψυχολογία με το τραγούδι;

Βεβαίως συνδέεται καθότι οι τραγουδιστές είμαστε ψυχοθεραπευτές κατά ένα τρόπο γιατί και η μουσική θεραπεύει τις ψυχές των ανθρώπων όπως και η ψυχολογία.

image 05

Πως συνεργαστήκατε με τον Κώστα Μακεδόνα;

Ηταν ένα δώρο θεού για μένα ο Κώστας γιατί όταν πήγα στο Rising Star στο παιγνίδι αυτό του ΑΝΤ1, ουσιαστικά TALENT SHOW, πήγα για να δείξω όχι για να αποδείξω καθότι η ψυχολογία και η οικογένεια με άφησαν λίγο πίσω στο θέμα του τραγουδιού. Οπότε είπα να κάνω ένα RESTART τηλεοπτικό και έτσι γνωριστήκαμε με τον Κώστα τον Μακεδόνα ο οποίος ήταν ο κόουτς μου, με επέλεξε στην ομάδα του και για δεύτερο καλοκαίρι με έχει κοντά του σε όλη την περιοδεία.

image 10

Θέλετε να μας πείτε τα σχεδιά σας για το μέλλον;

Προς το παρών δραστηριοποιούμαι στην Χίο και έχουμε ακόμα συναυλίες με τον Κώστα Μακεδόνα , συνεχίζω την δισκογραφία γιατί έχουμε κάποια τραγούδια στα σκαριά ήδη ακούσατε το πρώτο «Η ζωή είναι ωραία» σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου και έχουμε άλλα τρία τραγούδια να κυκλοφορήσουμε από την HEAVEN όπως και άλλα δύο του φίλου μου του Γιώργη του Λεμού και τώρα είμαστε σε συζητήσεις που θα βρεθώ τον χειμώνα σε ποιο σχήμα στην Αθήνα.

image 02

Ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας;

Εύχομαι να είναι καλά, να μην ξεχνάνε ότι η ζωή είναι ωραία και όταν είμαστε παρέα όλα γίνονται πιο όμορφα.


Ευχαριστούμε την Γιάννα Φαφαλιού για την συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Μπορείτε να δείτε και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Κώστας Μακεδόνας πατώντας ΕΔΩ

image 03

 

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 10766 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 14:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033