Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 15:06

Μάχες σήμερα σε Λιβαδειά και Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Λεβαδειακός περιμένει τον Απόλλωνα ο οποίος ήδη έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Βαλεριέν Ισμαέλ, την ώρα που στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός θα ψάξει την πρώτη του νίκη κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ.

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα με τις δύο ομάδες να ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν να πάνε στην διακοπή με τον καλύτερο τρόπο. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας πάει στην Λιβαδειά με τον Λευτέρη Βελέντζα προσωρινό αντικαταστάτη του Βαλεριέν Ισμαέλ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναιτωλικός στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς θα ψάξει να κάνει σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον ΟΦΗ. Τα «καναρίνια» ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τον Ατρόμητο με κακή εμφάνιση και θέλει να ζεστάνει ξανά τον κόσμο. Εκτός ο Μάρκους Πάουλο, επιστρέφουν Ουίλιαν και Μοράρ με την ομάδα του Αγρινίου παράλληλα να ανακοινώνει την απόκτηση του Καμαρά. Ο αντίπαλος του ΟΦΗ ταξίδεψε στο Αγρίνιο με τον ίδιο στόχο όπως στην πρεμιέρα. Να φύγει από δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη έδρα με βαθμό ή βαθμούς. Το ευχάριστο για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι με εξαίρεση τον Μιχόγιεβιτς δεν υπάρχουν προβλήματα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (3/9)
Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης (21:30, Novasports1)
Παναιτωλικός – ΟΦΗ (ΕΡΤ1)

Διαβάστηκε 1812 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.