Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:31 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 11:49

Ένωση Αγρινίου: Αρχίζει η παραλαβή ελιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει ότι από την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά την παραλαβή πράσινης ελιάς για την ελαιοκομική περίοδο 2018-2019. Φέτος, με νέες συνεργασίες και διευρυμένο δίκτυο παραλαβής.

Οι παραγωγοί καλούνται να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγρινίου στη Σπολάϊτα, όπου και το εργοστάσιο επεξεργασίας – τυποποίησης βρώσιμης ελιάς, στα υποκαταστήματα της Λεπενούς, της Αμφιλοχίας και του Νεοχωρίου, όπως και στα κατανεμημένα σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία πρατήρια.

Και φέτος, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, η Ένωση Αγρινίου θέτει σε λειτουργεία νέα πρατήρια, άλλα και σταθμούς παραλαβής με εξωτερικούς συνεργάτες.

Έτσι, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται και στα σταθερά σημεία παραλαβής ελιών στο Ανοιξιάτικο, στην Καμαρούλα, στην Αβώρανη, στο Καινούριο, αλλά και στο Αγγελόκαστρο, στην Παλαιομάνινα και στον Αστακό, στο Παναιτώλιο, στην Παραβόλα, στο Ελαιόφυτο, στη Φλωριαδα.

Σημειώνουμε ότι ανάλογα με τις ανάγκες, θα λειτουργήσουν πρόσθετοι σταθμοί παραλαβής, όπου χρειαστεί. Ο τιμοκατάλογος θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Με τη διεύρυνση των σημείων παραλαβής και στη βάση συμφωνιών που ο Συνεταιρισμός έχει συνάψει για διάθεση μεγάλων ποσοτήτων, η Ένωση Αγρινίου είναι έτοιμη να απορροφήσει το σύνολο της παραγωγής.

Με τις Ομάδες Παραγωγών και την Ολοκληρωμένη Διαχείριση που εφαρμόζει η Ένωση (κατά agro 2.1 – 2.2), με τις υποδομές που έχει δημιουργήσει (εργοστάσιο, δίκτυο διανομής), με τη δυναμική και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στη χώρα και στο εξωτερικό και με την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο για τον παραγωγό, με πλήρη διασφάλιση του εισοδήματός του.

Η παραλαβή ελαιών  θα γίνεται καθημερινά από 5/9/18 στα υποκαταστήματα και στα κατά τόπους πρατήρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού  από 16:00 μέχρι 21:00.

Διαβάστηκε 2217 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία