Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 01:36

Οι «Fentagin» του Ατρόμητου ευχαρίστησαν τους «Warriors»! (pic)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μια ημέρα αργότερα, ευχαρίστησαν μέσω Facebook τους αντίστοιχους των Αγρινιωτών για τη φιλοξενία.

Μακριά από επεισόδια και με ύφος τελείως διαφορετικό απ' αυτό που έχουμε συνηθίσει στη μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος της βίας και των μισοάδειων γηπέδων, οι οπαδοί του Ατρόμητου έστειλαν ένα διαφορετικό οπαδικό «μήνυμα», μια μέρα μετά την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Περίπου 100 «Fentagin» φιλοξενήθηκαν από τους «Warriors» στη νίκη των Περιστεριωτών (1-2) και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν μέσω Facebook τους αντίπαλους οπαδούς για τη φιλοξενία, δίνοντας «ραντεβού» για τον δεύτερο γύρο, ενώ συνεχάρησαν τον Κάναντι και τους παίκτες για την επιτυχημένη πρεμιέρα.

Αναλυτικά:

«Το καλοκαιρινό ευρωπαϊκό στραβοπάτημα μας απογοήτευσε όλους. Ήμασταν οι πρώτοι όμως που βγήκαμε και είπαμε οτι δεν είναι ώρα για γκρίνια και κριτική.

Όταν φτάνει η στιγμή να βλέπεις τους παίχτες μετά απο την πρώτη κιόλας νίκη του πρωταθλήματος, με μια παθιασμένη εμφάνιση μέχρι το τελευταίο λεπτό, να έρχονται στα κάγκελα και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά, καταλαβαίνεις πόσο χρειαζόντουσαν αυτό το αγωνιστικό και ψυχολογικό ξέσπασμα αλλά και πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε δίπλα τους, ενισχύοντας την κάθε τους προσπάθεια στα εύκολα και στα δύσκολα. 

Μεγάλε αυστριακέ οτι και να πούμε για εσένα θα είναι λίγο. Πέρυσι μας έδειξες τον δρόμο..με την κίνηση σου στον χθεσινό αγώνα μας επιβεβαίωσες σε πολλά. Πέρασαν χρόνια για να νιώσουμε κάποιον τόσο κοντά μας. Μίστερ Κάναντι συνέχισε να μας τρελαίνεις, είμαστε μαζί σου.. 

Τα κεφάλια ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, οι τόνοι χαμηλά γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να ξαναπάμε, όλοι μαζί, την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ στην Ευρώπη. 

Υγ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς του παναιτωλικού απο τον σύνδεσμο warriors για την φιλοξενία. Τα λέμε στον δεύτερο γύρο για την συνέχεια..».

gazzeta.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1836 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.