Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:02 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 15:36

Συνεπήρε το κοινό με την ερμηνεία της η Κανά στο Αρχαίο Θέατρο της Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Αυγουστιάτικη πανσέληνο σε έναν ιδιαίτερο χώρο  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν χθες στο Αρχαίο Θέατρο στη Στράτο, στη συναυλία της Μελίνας Κανά.

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πλαίσιο του θεσμού διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στους 132 σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας , υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο μια ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.30.

Τη Μελίνα Κανά συνόδευσαν μουσικά, ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η Κανά, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους, τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.

Από τη νέα της συνεργασία με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την στιχουργό Λήδα Ρουμάνη, γεννήθηκε το καινούργιο της τραγούδι «Αγάπα με και Πούλα με».

ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.