Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 15:35

Με Ηλία Βρεττό η φετινή Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aισιόδοξη είναι η δηµοτική αρχή Μεσολογγίου για την φετινή Αναπτυξιακή Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών που θα γίνει στο λιµάνι από 20 έως και 23 Σεπτέµβρη.

Οι προετοιµασίες της διοργάνωσης έχουν ξεκινήσει εδώ κα αρκετό καιρό και φαίνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί, αφού την επόµενη Τρίτη οι συνδιοργανωτές θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Ραδιοµέγαρο.

Ο φάκελος µε όλα τα στοιχεία για την διαρρύθµιση του χώρου, τις τιµές των περιπτέρων, κλπ. έχει αποσταλεί στους επιχειρηµατίες. Και φέτος θα υπάρχει ένα κοµµάτι στεγασµένης έκθεσης και ένα άλλο υπαίθριας µε περίπτερα τύπου παγόδας, που προφανώς θα είναι πιο οικονοµικά. Ο διαγωνισµός για το στήσιµο των υποδοµών έχει γίνει και ο εργολάβος αναδείχθηκε. Η Έκθεση θα συνοδεύεται από παράλληλες, εξαιρετικού ενδιαφέροντος, εκδηλώσεις, που θα έχουν τόσο ψυχαγωγικό, όσο και επιστηµονικό – ενηµερωτικό χαρακτήρα.

Ο γνωστός και αγαπητός καλλιτέχνης της νεολαίας, Ηλίας Βρεττός, θα δώσει µια µεγάλη συναυλία.

Βάσω Βήττα

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 2155 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 22:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.