Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:24 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 01:06

Παναιτωλικός - Ατρόμητος (1-2) τί δήλωσαν οι προπονητές (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Θέλαμε διαφορετικό ξεκίνημα (βίντεο)

https://www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2018/08/panaitolikos-atromitos32-6-765x510.jpg

Στο κακό ξεκίνημα του Παναιτωλικού και στις αιτίες της ήττας εστίασε ο Τρ. Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τονίζοντας παράλληλα ότι η φετινή προσπάθεια μόλις ξεκίνησε δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς η χρονιά ξεκίνησε με ήττα. Ήταν κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Θεωρώ ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Δε θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς για να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος στάθηκε τυχερός  που προηγήθηκε με μια καραμπόλα. Ευτυχήσαμε όμως να ισοφαρίσουμε αμέσως.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Ο αντίπαλος ήταν καλά κλεισμένος πίσω και προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις και στατικές φάσεις να απειλήσει.

Οι παίκτες του Ατρόμητου που μπήκαν στο παιχνίδι, οι αλλαγές, αλλάξανε τη ροή του παιχνιδιού και από ένα παιδικό λάθος στην άμυνα δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Η προσπάθεια δε σταματάει. Τώρα ξεκινήσαμε. Σίγουρα τα πράγματα θα τα θέλαμε διαφορετικά. Δεν είναι και θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να πάρουμε στο επόμενο παιχνίδι τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες τόνισε: «Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ μας, κάθε απώλεια κοστίζει. Την ιστορία όμως τη γράφουν οι παρόντες».

Για μεταγραφές:«Έχω ενημερώσει τη διοίκηση για το τι χρειαζόμαστε και περιμένουμε».

 

Κάναντι: Πήραμε δίκαια τη νίκη (βίντεο)

https://www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2018/08/panaitolikos-atromitos32-24-765x510.jpg

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (1-2) της ομάδας του επί του Παναιτωλικού ο προπονητής του Ατρόμητου.  Ο Νταμίρ Κάναντι εστίασε στην καλή εμφάνιση και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του. Αναλυτικά δήλωσε:
«Σίγουρα χαιρόμαστε πάρα πολύ για το σημερινό αποτέλεσμα. Στην προηγούμενη σεζόν καταφέραμε να πάρουμε μόλις ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια από τον Παναιτωλικό. Μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολο να πάρουμε τη νίκη σήμερα.
Πήραμε δίκαια τη νίκη, την αξίζαμε και είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για άλλα γκολ και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Ασκήσαμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο και κάναμε ευκαιρίες και χαιρόμαστε για τη νίκη μας σήμερα».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.