Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 11:23

Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της για το Αγρίνιο η Φουρέιρα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη φαν του Αγρινίου αποδείχθηκε χθες η Ελένη Φουρέιρα από την σκηνή του Lake Party στην Τριχωνίδα. Δεν ήταν μόνο η όρεξη και ο ενθουσιασμός της που σκλάβωσε πιστούς οπαδούς και όχι μόνο, ήταν και τα καλά λόγια που επιφύλαξε για το Αγρίνιο γενικότερα.

Είπε πάρα πολλές φορές ότι είναι μεγάλη τιμή της που είναι στο Αγρίνιο ανάμεσα στα πολλά… ξεσηκωτικά που λένε οι καλλιτέχνες. Εντάξει, δεν έβγαλε και κανέναν λόγο, όμως σε κάποια στιγμή θέλησε να μοιραστεί μια ιστορία που αφορούσε το Αγρίνιο από τον μαγικό κόσμο του instagram.

Κάποια από τις χιλιάδες  ακολούθους της ,λοιπόν, της έγραψε στο δημοφιλές δίκτυο: 

«Καλά βρε Ελένη, από την Βαρκελώνη και την…(εδώ το χάσαμε λίγο το όνομα της άλλης πόλης αλλά κάποια πολύ ονομαστή πρέπει να ήταν), εσύ στο Αγρίνιο; Κρίμα.».

Ε, τι την ήθελες την Ελένη, άστραψε και βρόντηξε:

«Δεν ξέρω αν για σένα είναι υποτιμητική μια συναυλία μετά την Βαρκελώνη στο Αγρίνιο, για μένα όμως είναι τιμή μου! Είμαι περήφανη που θα παίξω στο Αγρίνιο»!

Καταλαβαίνετε τι αποθέωση ακολούθησε από το αγρινιώτικο κοινό μετά από αυτή τη δήλωση. Δεν μπαίνουμε άλλωστε και πολύ συχνά στην ίδια κουβέντα με την Βαρκελώνη, έτσι δεν είναι;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιτυχία της συναυλίας της Φουρέιρα ήταν τεράστια. Άνθρωποι που έχουν πάει σχεδόν σε όλα τα Lake Party που έχουν προηγηθεί ήταν σίγουροι πως η χθεσινή συναυλία συγκέντρωσε περισσότερο κόσμο από ποτέ! Η νεότερη γενιά ξετρελάθηκε και το έδειξε, ενώ και οι πιο δύσπιστοι πέρασαν καλά έστω κι αν δεν τρελαίνονται για Φουρέιρα. Κατά την ώρα της αποχώρησης, δε, καταλάβαινες ότι ο κόσμος ήταν πολλές χιλιάδες, έτσι το περιέγραψαν σχεδόν όλοι που ρωτήσαμε τις εντυπώσεις τους, άλλωστε.

ο (υ)περαστικός

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 3554 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.