Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:13 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 09:45

Έτοιμος και χωρίς Μίρκοβιτς ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομητου για την 1η αγωνιστική της Superleague με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (25/8, 19:15). Εκτός ο Μίρκοβιτς και ο τραυματίας Κιβρακίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, την οποία αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Μανούσος, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Νάτσος, Μούγιακιτς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Γαρουφαλιάς.

Εκτός έμεινε ο Νίκολα Μίρκοβιτς, που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αυστριακού, με το κλίμα να είναι εις βάρος του, μετά τον αποκλεισμό από τη Ντιναμό Μπρεστ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Ως δεύτερος τερματοφύλακας συμπεριλήφθει στην αποστολή ο 22χρονος Χρήστος Θεοδωράκης. Εξάλλου, δεν συμπεριλήφθη και ο τραυματίας Κυριάκος Κιβρακίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό κέντρο και το μεσημέρι αναχώρησαν για το Αγρίνιο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 2015 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.