Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:51 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 06:42

Αφιέρωμα στη Μπουντεσλίγκα 2018/2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για την πρώτη κατηγορία της Γερμανίας που κάνει πρεμιέρα αυτό το τριήμερο.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει άλλο ένα πρωτάθλημα στη Γερμανία. Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μπάγερν, η οποία και φέτος είναι το τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση του έβδομου σερί τίτλου. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον βρίσκεται στις υπόλοιπες θέσεις, κυρίως για αυτές που δίνουν εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεων, αλλά και της ουράς.

Για μια θέση στον… ήλιο του Τσάμπιονς Λιγκ θα παλέψουν κατά κύριο λόγο Σάλκε, Ντόρτμουντ και Λειψία, με τις Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ να βρίσκονται από κοντά. Από εκεί και πέρα, Βέρντερ και Στουτγάρδη θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, ενώ οι δύο νεοφώτιστες Φορτούνα Ντίσελντορφ και Νυρεμβέργη αποτελούν τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Τέλος, όλες οι υπόλοιπες (Άουγκσμπουργκ, Αννόβερο, Μάιντς, Φράιμπουργκ, Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ Φρ. και Χέρτα) ξεκινούν με κύριο μέλημα την αποφυγή… μπελάδων και μετά όσο ψηλότερα φτάσουν, τόσο το καλύτερο.

Δες εδώ τη συνέχεια του αφιερώματος στην φετινή Μπουντεσλίγκα!

Διαβάστηκε 1846 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.