Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:08 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 17:19

Πάνω από 12 ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι θέσεις υπάρχουν αυτό το διάστημα ανοιχτές στο Αγρίνιο

Πωλητές, delivery, μάγειρα, σερβιτόρους, υπαλλήλους και άλλου είδους προσωπικό αναζητούν τοπικές επιχειρήσεις στο Αγρίνιο. Δείτε αναλυτικά μερικές από τις αγγελίες εργασίας που δημοσιεύει αυτή την εβδομάδα η Εφημερίδα «Αναγγελία»:

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Αγρίνιο ζητά νέους και νέες πωλητές για τη στελέχωση του καταστήματος, με εμπειρία στις πωλήσεις. Πληροφορίες στο κατάστημα, Αναστασιάδη και Βότση γωνία.

COFFEE BRANDS Εθν. Αντιστάσεως

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ διανομείς για το κατάστημα COFFEE BRANDS στην οδό Γρ. Λαμπράκη και Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Καρπενησίου). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2641 401400 και 6972 729594.

IBHA Gastrobar

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ δύο άτομα, ένας μάγειρας για κουζίνα και ένας για service από το κατάστημα IBHA Gastrobar στο Αγρίνιο. Τηλ. 26410 31431.

COFFEE BRANDS Σουλίου

Η ΟΜΑΔΑ COFFEE BRANDS αναζητά delivery με δικό τους μηχανάκι (πλήρης και μερική απασχόληση), για το κατάστημα στην οδό Σουλίου 57 στο Αγρίνιο. Στείλε το βιογραφικό σου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κάλεσε στο 6947 551509. Εμπειρία απαραίτητη.

Ανακύκλωση Δημόπουλος

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα για εργασία σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών Νεάπολης Αγρινίου. Τηλ. 26410 56720.

Κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κινητής τηλεφωνίας στο Αγρίνιο ζητά υπάλληλο. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εμπορικό κατάστημα στο Αγρίνιο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος, νέος ή νέα έως 29 ετών, για εμπορικό κατάστημα στο Αγρίνιο. Απαραίτητη προϋπόθεση: τρίμηνη κάρτα ανεργίας. Τηλ. 6985 038063.

Καφετέρια στο Αγρίνιο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα με εμπειρία για εργασία σε καφέ στο Αγρίνιο. Τηλ. 6976 677983.

Επιχείρηση κουφωμάτων

ΖΗΤΕΙΤΑΙ τεχνίτης για κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου από επιχείρηση στο Αγρίνιο. Τηλ. 26410 50900 και 6981 901588.

Γραφικές Τέχνες Τσάντζαλος

ΖΗΤΕΙΤΑΙ γραφίστας – γραφίστρια από την Εταιρεία “Γραφικές Τέχνες Τσάντζαλος” στο Αγρίνιο για πλήρη απασχόληση. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26410 39483 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσωπικό σε τεχνικό τμήμα επιχείρησης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσωπικό για να στελεχώσει το Τεχνικό Τμήμα επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον Κλάδο των Υπηρεσιών Απεντόμωσης-Μυοκτονίας-Γενικών Απολυμάνσεων (σε Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα) και στον Κλάδο της Συντήρησης Φωτοβολταικών Συστημάτων (εργασίες Καθαρισμού Φ/Β Πάνελ και Αποψίλωσης οικοπέδων Φ/Β Συστημάτων). Απαραίτητα προσόντα:
Α) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
Β) Κατοχή απολυτηρίου λυκείου (ή αντίστοιχης Σχολής)
Γ) Κατοχή διπλώματος οδήγησης
Θα εκτιμηθεί αντίστοιχη ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ σχετικά με τον κλάδο.
Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν για συνέντευξη κατά τις εργάσιμες ημέρες (10.00-15.00) στο παρακάτω τηλέφωνο: 6977 203663, υπεύθυνος Καραπάνος Σπύρος.


Περισσότερες θέσεις εργασίας για το Αγρίνιο και το Νομό μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (24/8) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία